Основни ястия и барбекю
-
-
-
Пилешки шашлик на BBQ – 400 гр.
/шиш от мариновано пилешко филе, пресен пипер и лук/
-
Пиле със сирена – 350 гр.
/пилешки късчета от филе с пресни печурки, букет от сирена, сметана, прясно приготвено картофено пюре/
-
Пиле с манатарки – 350 гр.
/пилешки късчета от филе с манатарки, печурки, Братен джус сос, прясно приготвено картофено пюре/
-
Пилешка пържола с мед, горчица и джинджифил – 380 гр.
/маринована с мед, горчица и джинджифил пилешка пържола от бут , приготвена на туч, с пикантни селски картофи/
-
Хрупкави пилешки каренца – 350 гр.
/хрупкави каренца в корнфлейкс, поднесени с пикантен Манго сос и пикантни селски картофи/
-
Грилято – 350 гр.
/пилешки каренца на BBQ, в специална марината, поднесени с гриловани зеленчуци и сос медена горчица/
-
Пилешки стек – 350 гр.
/стек от пилешки гърди на BBQ, в специална билкова марината, гарниран с печени картофи, грилован лук и домашен BBQ сос/
-
Свинско джоланче 500 гр.
/“шайби“ от бавно печено свинско джоланче с кост, гарнирани с домашно картофено пюре, печен боб в доматен сос и пукана люта чушка/
-
Свински шишчета от шарено месце – 400 гр.
/шишчета /2 бр./ от мариновани свински гърди без кост на BBQ, сервирани с пържени картофки, домашна трушия и едросмляна лютеница/
-
Медени ребърца – 500 гр.
/крехки свински ребърца с мед и билки, сервирани с пържени картофки и пикантен BBQ сос/
-
Ребра Ню Йорк – 450 гр.
/свински гърди в марината Ню Йорк, поднесени върху картофено пюре, с пържен лук и BBQ сос/
-
-
Свински врат на туч – 450 гр.
/сочна вратна пържола с кост приготвена на туч, гарнирана с грилована царевица и панирани лучени кръгчета/
-
Свински врат на скара – 450 гр.
/вратна пържола в билкова марината, с пържени картофки, салата от боб с кисели краставички и червен лук, домашна лютеница, люта чушка/
-
Свински томахоук стек на туч – 450 гр.
/крехко свинско контра филе с част от реброто, домашен чипс, салатка от боб с кисели краставички и червен лук, домашна едросмляна лютеница/
-
Свинско бон филе на BBQ 350 гр.
/мариновано свинско бон филе на BBQ, с пържени картофки и домашно крема сирене с пресни подправки/
-
Бон филе на туч 350 гр.
/цяло парче свинско бон филе, овкусено с италианска медена горчица и провансалски билки, приготвено на чугунена плоча, поднесено с гриловани зеленчуци, печени картофи и BBQ сос/
-
Лондон бройл стек – 350 гр.
/сочен телешки стек на туч, сервиран със задушен зелен боб с мед и портокали и прясно приготвено картофено пюре/
-
Телешки ребърца – 450 гр.
/крехки ребърца от младо теле, с домашен чипс, пържен лук и домашен BBQ сос /
-
Телешки кюфтенца – 400 гр.
/кюфтенца от кълцано телешко месо с Пармезан, върху прясно приготвено картофено пюре, панирани лучени кръгчета и домашна лютеница/
-
Кюфтенца от агнешко и телешко месо – 350 гр.
/сочни кюфтенца от агнешко и телешко месо по специална рецепта, гарнирани със зелена салата с краставици и червен лук, чеснов сос/
-
Домашен суджук – 350 гр.
/пържен домашен суджук, с пикантни пържени картофки, домашна туршийка и едросмляна лютеница/