Морски дарове и риба
-
Калмари пане – 200 гр.
/в хрупкава панировка с микс от подправки и пикантен сос от манго и кайсия/
-
Калмари на плоча – 200 гр.
/запечени на туч мариновани калмари с пикантен сос от манго и кайсия/
-
Скариди с чесън и зехтин – 180 гр.
/белени скариди в ароматен сос от бяло вино, чесън и зехтин/
-
Скариди по Карибски – 200 гр.
/мариновани скариди и парченца ананас, в пикантна салца от манго, ананас и люта чушка/
-
Скариди с мед, чесън и чили – 180 гр.
/ пикантни белени скариди, сотирани в бяло вино с мед, чесън и люта чушка/
-
Филе от сьомгова пъстърва – 350 гр.
/ запечено на фурна филе от сьомгова пъстърва с мус от крема сирене, сушени домати и зелен лук, поднесено със зелена салата, краставици, червен лук и чери домати/
-
Сьомга и скариди Терияки – 280 гр.
/задушени в сос Терияки скариди и хапки норвежка сьомга, поднесени върху бял ориз, рукола и чери доматки/
-
Октопод на BBQ – 180 гр.
/мариновано пипало от октопод на BBQ, поднесено с рукола, чери домати и сос Тартар/
-
Сьомга филе – 300 гр.
/приготвено на туч, поднесено със задушени аспержи с чери доматки и сос Тартар/
-
Лаврак филе – 300 гр.
/ приготвено на туч филе от лаврак, сервирано с печени картофи, рукола , чери доматки и сос Тартар/
-
Ципура – 350 гр.
/приготвена на скара, сервирана със зелена салата, краставици, червен лук и чери домати/