Морски дарове и риба
-
Калмари пане – 200 гр.
/в хрупкава панировка с микс от подправки и пикантен Манго сос/
-
Калмари на плоча – 200 гр.
/запечени на туч мариновани калмари, сервирани със пикантен Манго сос/
-
Скариди с джинджифил, чесън и зехтин – 200 гр.
/леко пикантни скариди, сотирани в бяло вино с джинджифил, чесън и зехтин, поднесени с пикантен Манго сос/
-
Скариди по карибски – 250 гр.
/шишчета от мариновани скариди и ананас на туч, поднесени върху пикантна салца от манго, ананас и люта чушка/
-
Шишчета от скариди и сьомга филе – 220 гр.
/мариновани в сос Терияки шишчета от скариди и норвежка сьомга, поднесени с рукола и чери доматки/
-
Октопод на BBQ – 200 гр.
/мариновано пипало от октопод на BBQ, поднесено с рукола, чери домати и сос Тартар/
-
Сьомга филе – 300 гр.
/приготвено на туч, поднесено със задушени аспержи с чери доматки и сос Тартар/
-
Лаврак филе – 300 гр.
/приготвено на туч филе от лаврак, сервирано с печени картофи, рукола , чери доматки и сос Тартар/
-
Ципура – 350 гр.
/приготвена на скара, сервирана със зелена салата, краставици, червен лук и чери домати/
-